Кокала: Ще е страхотно Цветомир Найденов да поеме нещата в Левски (видео)

Легендарният полузащитник на Левски Емил Велев даде своя коментар относно ситуацията в "синия" клуб. Кокала заяви, че ще е страхотен ход, ако бизнесменът Цветомир Найденов започне да издържа отбора от "Герена", въпреки че е запален привърженик на ЦСКА. Специалистът, който изведе "сините" до последната им шампионска титла преди 11 години, добави, че тимът ще гони първото място още тази година.

"Президентът на Левски как се казваше… Георги… Как? Той за мен е неразпознаваем, не знам някога играл ли е футбол. Трябва да го питаме, ама кога ще го питаме - не знам. Левски като бранд е доста апетитна хапка. Това е клуб с много ресурси, Левски е лицето на българския футбол.

Ще е страхотен ход Цветомир Найденов да поеме цялата тази тежест, защото той е футболен човек, познавам го много добре. Няма значение клубната принадлежност. Мога да ви кажа, че той е бил дори в школата на Левски. Говоря за Цветомир Найденов. Няма лошо, такива хора са нужни на българския футбол. Това, което се тиражира за 8,5 милиона на година, е перфектният вариант.

Бомбастична оферта: efbet официално предложи 8,5 млн. лева на Левски, постави едно условие

През 2009 година Тодор Батков ми размахваше бланка с разходите на клуба за месец. Бяха на година около шест милиона. Видя се, че Спас Русев много кратко ще се задържи в Левски, така и стана. Сега същото виждаме и с Васил Божков. Чувам в медиите за бащици, майки - това е много смешно", каза Емил Велев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти