Кокала: Ще е страхотно Цветомир Найденов да поеме нещата в Левски (видео)

Легендарният полузащитник на Левски Емил Велев даде своя коментар относно ситуацията в "синия" клуб. Кокала заяви, че ще е страхотен ход, ако бизнесменът Цветомир Найденов започне да издържа отбора от "Герена", въпреки че е запален привърженик на ЦСКА. Специалистът, който изведе "сините" до последната им шампионска титла преди 11 години, добави, че тимът ще гони първото място още тази година.

13 Емил Велев и Стефан Аладжов коментират бъдещето на  Левски

"Президентът на Левски как се казваше… Георги… Как? Той за мен е неразпознаваем, не знам някога играл ли е футбол. Трябва да го питаме, ама кога ще го питаме - не знам. Левски като бранд е доста апетитна хапка. Това е клуб с много ресурси, Левски е лицето на българския футбол.

12 "От дузпа в тъч" с гост собственика на ЕФБЕТ и акционер в ЦСКА 1948 Цветомир Найденов

Ще е страхотен ход Цветомир Найденов да поеме цялата тази тежест, защото той е футболен човек, познавам го много добре. Няма значение клубната принадлежност. Мога да ви кажа, че той е бил дори в школата на Левски. Говоря за Цветомир Найденов. Няма лошо, такива хора са нужни на българския футбол. Това, което се тиражира за 8,5 милиона на година, е перфектният вариант.

Бомбастична оферта: efbet официално предложи 8,5 млн. лева на Левски, постави едно условие
Бомбастична оферта: efbet официално предложи 8,5 млн. лева на Левски, постави едно условие

През 2009 година Тодор Батков ми размахваше бланка с разходите на клуба за месец. Бяха на година около шест милиона. Видя се, че Спас Русев много кратко ще се задържи в Левски, така и стана. Сега същото виждаме и с Васил Божков. Чувам в медиите за бащици, майки - това е много смешно", каза Емил Велев.

Още от БГ Футбол

Виж всички