Легенда на Ливърпул трогна Вожняцки

Легендата Ливърпул Стивън Джерард отправи специално послание към бившата №1 в света Каролин Вожняцки, която сложи край на професионалната си тенис кариера след участието си на Australian Open. 29-годишната датчанка не крие симпаиите си към английския гранд, а по собствените й думи Стиви Джи е любимият й играч. В момента той е мениджър на шотландския гранд Рейнджърс и пожела на Вожняцки всичко най-хубаво в новия етап от нейния живот.

Край на славната кариера на Каролин Вожняцки
"Здравей, Каролин, навядам се, че си добре. Надявам се, че се наслаждаваш на почивката си след оттеглянето ти. Искам само да те поздравя за невероятната ти кариера. Ти ни носеше толкова много хубави емоции и аз с удоволствие гледах мачовете ти. Големи поздравления и ти желая всичко най-хубаво в бъдеще!", обърна се към Вожняцки Джерард.

Тенисистката реагира на този мил жест от страна на бившия халф и написа следното в Twitter: "Като дългогодишен фен на Ливърпул, не мога да ви опиша колко горда ме кара да се чувствам това видео. Много ти благодаря, Стивън Джерард! И както винаги - напред, "червените"! YNWA!".

Още от Тенис

Виж всички