Сари: Направихме така, че Наполи да ни победи с минимални усилия

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не бе никак доволен от своите играчи след сблъсъка с Наполи (1:2). Той заяви, че това е бил лош мач за неговия тим, който с играта си е направил така, че съперникът да спечли с минимални усилия.

“Бяхме пасивни през целия мач. Играхме в бавно темпо с много подавания и голямо разстояние между отделните линии, изключително безинтересно. Това бе лош мач, защото подходихме с грешната нагласа, което се прехвърли и върху цялото ни представяне. Няма как това да е Ювентус. Поставихме Наполи в ситуация, в която да ни победи с минимални усилия. Винаги закъснявахме в единоборствата, все едно играехме на забавен каданс. Нищо не се получаваше в играта ни”, смята Сари.

Ювентус почти нямаше положения за гол в мача, въпреки че игра с триото Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала в предни позиции.

“Избрах това трио, защото всички изглеждаха в добра форма. Халфовата линия също изглеждаше готова да ги подкрепя. Но не искам да търся индивидуална вина за тази загуба. Целият отбор игра зле”, допълни наставникът.

Още от Футбол свят

Виж всички