Иванов и Караджов бягат в Левски, ЦСКА ги пробутва на Литекс

Иванов и Караджов бягат в Левски, ЦСКА ги пробутва на Литекс

Тайни срещи с хора от най-висшите кръгове на кръвния враг Левски са имали в последните дни скандалните звезди на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов. Това съобщи техен близък пред "7 дни спорт", 24 часа след като двамата се забъркаха в поредната каша. Русия и Караджата, както са известни сред съотборниците си защитникът и вратарят, бяха нападнати с нож при много мистериозни обстоятелства след поредния си среднощен запой. Издънките на ЦСКА, които са извадени от отбора заради разгул и слаба дисциплина, но не спират да обикалят баровете в малките часове, бяха намушкани в краката. Русия е с 15-сантиметров разрез, Караджата има две рани.

"Няколко дни преди да ги наръгат, Русия ми каза, че е получил предложение от Левски и започнал да навива и Караджата двамата да си бият камшика от ЦСКА и да натрият носа на Любо Пенев и шефовете от "Титан", заяви човек от тайфата на двамата.

Впрочем Иван Иванов е готов безцеремонно да бие шута на ЦСКА и даже да облече синята фланелка, стана ясно преди 2 седмици, когато той и ортакът му взривиха неделния следобед с интервю за Крум Савов в предаването "Спорт Мания" по Канал 3. Тогава на въпрос дали е от Левски, Русия най-безпардонно каза: "От никой не съм. Симпатизирам на Манчестър Юнайтед". Безочливите му думи обаче раниха в сърцето феновете на ЦСКА, които обявиха във форумите, че ще го линчуват. Самият Иванов още в ефира на Канал 3 обяви, че е получавал заплахи за саморазправа. После изригна срещу съотборниците си: "Ще ви е*а в путьовците!"

"И Русия, и Караджата са такива пердета, че изобщо не им пука как ги гледат хората. Напълно са в състояние да започнат преговори с Левски, само и само да му е вътрешно на Любо Пенев", допълни източникът на "7 дни спорт".

Блондинът от Златица и брюнетът от Кресна са в отвратителни отношения с Любо Пенев. Доскоро двамата стискаха палци той да си тръгне от Армията, за да бъдат реабилитирани от "Титан", но след последните си изцепки загубиха надежда шефовете им да застанат зад тях като след първия пиянски скандал.

"В Левски трябва да са луди да вземат тези пияндета. Представете си какво безчинство ще настане в съблекалнята на Герена, когато те се съберат с Рабех", коментират запознати с интензитета на вдигане на чашите и на Армията, и на Герена.

Междувременно пък тръгна слух, че именно тайните преговори на Русия и Караджата с Левски са причината за кървавата вендета в петък срещу събота. Говори се, че крайни елементи от агитката на ЦСКА са се заканвали, че рано или късно "ще им пуснат кръв".

В същото време от ЦСКА смятат да направят опит за трансфериране на Иван Иванов и Иван Караджов в Литекс. Ръководството на клуба от Ловеч е получило запитване дали не би взело под наем скандалните играчи на червените. Предложението било да играят там, а при евентуален трансфер в чужбина парите да се поделят между Литекс и ЦСКА.

Засега от Литекс не бързат с отговора, тъй като на тези постове имат достатъчно добри футболисти. Ако някой от централната двойка защитници Барт и Николов бъде продаден, тогава може да се стигне до вариант да ангажират Иванов. За Караджов, чийто договор с ЦСКА изтича през юни, положението е по-сложно, понеже никой не го иска.

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти