Невиждан цирк на червени фенове с арабите и ЦСКА на "Българска армия"

Невиждан цирк на червени фенове с арабите и ЦСКА  на "Българска армия"

Уникална подигравка с ръководството на ЦСКА спретнаха  днес червените фенове. Те решиха да се изгаврят с болната тема на армейците за нов собственик и спретнаха невиждан цирк на изпълнителния директор Александър Тодоров и уредника на музея Александър Манов.

Историята е следната. Малко преди обяд на стадион "Българска армия" акостират 8 човека с арабски носии, които се изсипват от 5 мерцедеса. Един от тях, който е с различно облекло, се представя за шофьор и преводач.

Хората, които се представят за арабски предприемачи, са развеждани повече от 25 минути около съоръжението. Разходката завършва в музея на ЦСКА, където отговорникът Александър Манов дръпва прочувствена реч за славата на 31-кратния български шампион.

Чак след тридесет минути шофьорът признава, че това не са никакви араби, а актьори, наети от червените фенове, а облеклото било реквизит.

За капак на всичко на постановката присъстват няколко журналисти, които са запознати с целия цирк (б.р. човек на Sportal.bg не е присъствал).

След разкриване на шегата, изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров вдига скандал, че за пореден път червените стават за смях благодарение на собствените си изцепки.

СНИМКА: blitz.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти