Гледай на живо

Очаквайте: ЦСКА-София представя отбора срещу Гиляни (Косово)

Първият в България Форум по спортна психология събира 
успешни спортисти и спортни психолози от Европа и САЩ

Първият в България Форум по спортна психология събира 
успешни спортисти и спортни психолози от Европа и САЩ

Събитието ще с проведе в Интер Експо Център

Първият по рода си Форум по спортна психология ще се проведе от 22.06.2024 г. до 24.06.2024 година. На него гост лектори ще бъдат Йордан Йовчев, медалист от олимпийски, световни и европейски първенства, докторът по спортна психология Мигел Мория, който е работил със „Севиля“ и „Реал Сарагоса“, професионалният баскетболист Павлин Иванов, световната рекордьорка в леката атлетика Магдалена Христова, световноизвестният спортен психолог Грег Стайбърг и професионалният волейболист Боян Йорданов. Водещи ще са Станислава Савова и Таня Димитрова – психолози-консултанти в спорта от екипа на „АСЕС“.

Целта на събитието е да предостави  конкретни спортно-психологични техники и подходи  както за индивидуални, така и за отборни спортове,  изпробвани и доказали ефективността си в реалната спортно-психологична подготовка  на успешни атлети и треньори.

Форумът е за професионални спортисти и техните треньори, за деца и юноши спортисти и техните родители, семейства и треньори, за ръководители на спортни организации (клубове/федерации) от отборните и индивидуалните спортове.

Присъстващите на живо ще имат възможността да обменят идеи с лекторите и да зададат своите конкретни въпроси и казуси, за да получат насоки, персонализирани за техния случай. Ще се обсъдят важни теми като управлението на емоциите, състезателната тревожност, разгръщането на потенциала и лидерството.

Още по време на форума ще придобиеш практически знания и умения за това КАК:

да се държиш винаги мотивиран;

да управляваш по-добре емоциите си преди и по време на състезани

 да овладяваш и да се справяш със съзтезателната тревожност;

да преодоляваш психическата умора;

да НЕ „падаш” психически по време на възстановителния процес от контузия;

да бъдеш по-добър лидер и ментор в спорта;

да подкрепяш още по-ефективно своите спортисти;

да извличаш най-доброто от всеки от атлетите ти както в тренировки, така и в състезания;

да подкрепяш и разгръщаш потенциала на своето дете спортист.

Организатори на събитието са „АСЕС“ – това е единствената компания у нас в сферата на психологията, която от години разполага с обучен и експертен екип, който работи със спортисти от различни възрасти и различни спортове.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички