Гледай на живо

ЕВРО 2024: Румъния 3:0 Украйна

БНТ и Sportal.bg с обща платформа за Евро 2024

Българската национална телевизия и най-големият спортен сайт Sportal.bg подготвиха съвместна онлайн платформа за европейското първенство в Германия 2024. Издание номер 17 на най-големия футболен форум на Стария континент чука на вратата и този петък стартира с двубоя между домакина Германия и Шотландия. А феновете на най-популярния спорт ще могат да научат всичко най-интересно за грандиозния турнир на сайта bnt.sportal.bg.

Мащабният проект ще бъде базиран на модерна технологична платформа и ще предложи на потребителите разнообразно и качествено съдържание за всички, свързано с европейските финали. Денонощно в платформата ще бъде публикувана в текстов и видео формат актуална информация относно всичко важно и любопитно около състезанието за Сребърната амфора.

Всичките 51 мача от Евро 2024 ще бъдат излъчени на живо онлайн в bnt.sportal.bg с коментара на журналистите от Българската национална телевизия.

Освен лайвстрийм платформата предлага богата видеосекция с разширени репортажи от всеки двубой, интервюта с треньори и футболисти, материали за отборите, ревюта за отделните мачове, профили на звездите, ексклузивни репортажи, като всичко това е подплатено с богата историческа и статистическа справка, в която може да намерите информация за всичките 16 европейски финали досега, плюс всички допълнителни аспекти около шампионата, в т.ч. стадиони, съдии и т.н., в най-дълбоки детайли.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички