Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив

Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив

Ръководството на ПФК Ботев обяви нов ръководител в направление "Обществена дейност“ в Ботев. Става въпрос за Стефан Попов, който е и председател на "Фондация Жълто и Черно“. Той ще отговаря за връзката с културните и просветни институции в Пловдив и страната, развивайки и популяризирайки идеологията и духовните ценности на клуба."Удовлетворен съм от факта, че мисията, която започнахме със съмишлениците ми от "Фондация Жълто и Черно“, касаеща връщането на автентичния дух и значимост на любимия ни клуб в обществото, срещна пълното разбиране и одобрение от страна на ръководството на ПФК Ботев (Пловдив).

Изграденото във времето доверие и взаимно уважение бе поводът да се ангажирам с тази отговорна задача, като се надявам, че ще отговоря достойно на очакванията към мен, допринасяйки за това думата "Ботевист“ да се изпълни със своето изконно съдържание“, сподели Попов.Привличането на Стефан Попов е още едно доказателство, че Ботев е много повече от просто футболен клуб и ще продължим да следваме стратегията за утвърждаване на нашия клуб като социално отговорен фактор в Пловдив и страната, съобщиха от "жълто-черния" клуб.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички