Полицията с мерки за мача Локо – Левски

Полицията с мерки за мача Локо – Левски

Спортната среща между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Левски“ започва от 20.15 ч., а за охраната й, както и за обезпечаване на обществения ред на територията на града, са ангажирани униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и придадени сили от Зонално жандармерийско управление. Съобразно законовите им правомощия служителите ще реагират на всеки сигнал за нарушение или противообществена проява, ще следят и за недопускане на пътни произшествия.

На изградените контролно-пропускателни пунктове на входовете на спортното съоръжение всички посетители ще преминат през полицейска проверка. Припомняме, че е задължително представянето на документ за самоличност. Деца до 14 години влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Няма дасе допускат зрители с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия; носещи забранени или опасни предмети; употребили алкохол и/или наркотични вещества.

Спрямо извършители на нарушения или противообществени прояви по време на спортното събитие ще бъде търсена отговорност по Закона за охрана на обществения ред при масови спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Във връзка с мерките за осигуряване на безопасността на движение в периметъра на стадион „Локомотив“ е възможно временно и поетапно спиране на пътни превозни средства. Ограничението ще важи за следните участъци:

– ул. „Лев Толстой”, от бул. „Санкт Петербург” до кръговото кръстовище с ул. „Проф. Цветан Лазаров”;

– ул. „Проф. Цветан Лазаров” и ул. „Димитър Ризов” до бул. „Освобождение”.

За автомобилите на привържениците на гостуващия отбор е осигурена възможност за паркиране на ул. „Димитър Ризов“, която ще бъде затворена за тази цел. Груповото придвижване ще се осъществи от сборен пункт на път II-56 /паркинг на разклона за село Войводиново/ с полицейски съпровод по бул. „Цариградско шосе“ – кръгово кръстовище на п.в. „Скобелева майка“ – ул. „Ягодовско шосе“ – ул. „Цар Симеон“ – ул. „Недялка Шилева“ – бул. „Освобождение“ – ул. „Димитър Ризов“

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички