Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Крадци задигнаха ценности за над $ 800 000 от дома на Мигел Анхел Лопес

Крадци задигнаха ценности за над $ 800 000 от дома на Мигел Анхел Лопес

Домът на колумбийския колоездач Мигел Ангел Лопес е бил нападнат и ограбен, докато той е бил в него, съобщи пресата в южноамериканската страна. 

Трима крадци са нахлули във фермата, в която живее Лопес в Песка в централната част на Колумбия и са го държали в плен в продължение на три часа. Те са откраднали от дома му автомобил, мобилен телефон, както и голямо количество пари на обща стойност над 800 000 долара, посочиха от полицията в департамента Бояка пред вестник Ел Тиемпо. 

През този сезон Лопес се състезава за местния клуб Меделин, след като състезателната му кариера тръгна надолу през 2022 година. Той бе освободен от състава на Астана Казакстан, след като бе свързан с операция Ибекс около испанския доктор Маркос Майнар. Майнар бе арестуван през май миналата година по обвинения в трафик на наркотици, пране на пари и застрашаване на общественото здраве. По време на Обиколката на Колумбия тази година Лопес спечели осем от деветте състезателни етапа. 

През юли обаче Международният колоездачен съюз спря временно правата на Лопес заради случая с Майнар. Причината бе "използване и притежание на забранени субстанции в седмиците преди Обиколката на Италия през 2022 година".

Последвайте канала ни в

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти