КПБП: Неспазени обещания за "Колежа" - епизод пореден

КПБП: Неспазени обещания за "Колежа" - епизод пореден

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) публикува нова позиция във връзка със строежа на стадион „Христо Ботев“. Според тях за пореден път обещаните срокове от заинтересованите страни със строителството на „Колежа не са спазени.

„Неспазени обещания за Колежа - епизод пореден

На 31.08.22г. от PIMK публично обещаха до края на м. Септември да довършат хидроизолацията на сектор "Г" на Колежа, както и да поставят всички външни и вътрешни дограми. Обещаха и през средата на Октомври фасадата на стадиона също да е завършена. 

На 30.08.22г. от Община Пловдив пък обещаха да предадат на изпълнителя финалните проекти до "началото на следващата седмица". На 21.09.22г. обявиха, че поправките на проекта вече са входирани в общината и същия ден ще са предадени на изпълнителя, но на 28.09.22г. лично кметът Здравко Димитров обеща това трябва да се случи до "края на седмицата", която също отмина.

Колко още е нужно да търпим лъжите на замесените лица? Какво трябва да се случи, за да прогледне всеки един в редиците ни, че пагубното управление на проекта стадион "Христо Ботев" ще доведе до един некачествен и ненапълно завършен продукт?

Докога ще изчакваме поредните срокове, които ни се подхвърлят, за да се печели време и осигурява спокойствие?

С цената на какво сме готови да извоюваме НАШИЯ ДОМ, изграден по мечтания проект?“.


"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти