Костадин Язов: В следващите 20 години няма да има стадион като на Локомотив

Костадин Язов: В следващите 20 години няма да има стадион като на Локомотив

Кметът на район „Южен“ в Пловдив Костадин Язов разкри интересни подробности около строителството на стадион „Локомотив“ и по-конкретно – трибуна „Бесика“. Ето какво заяви Язов пред "ТрибунаПловдив".

“Дейностите по изграждането водят след себе си изготвянето на необходимите документи, които документи трябва да се окомплектоват и да се предоставят на контролните органи (ДНСК). След това трябва да прекараме ток и вода. Очаквам да сме готови със зрителната част на трибуната, най-късно до втората част на октомври. През това време, трябва да прекараме ток и вода. Веднага след това ще се заемем с документите за експлоатация. Когато това стане ще дойде комисия и ще каже дали може да се преведе трибуната в експлоатация. Има моменти които са незаобиколими“, заяви кметът на район „Южен“.

„Ако можех щях да кажа срок, но няма как. Няма да нарушавам правилата и да правим компромиси с нищо, не съм такъв човек. Не мога да кажа датата към този момент, едва когато излязат документите ще можем говорим за ориентировъчни дати. Имаме изготвен АКТ 14 в момента, остава АКТ 15. Сигурен съм, че поне в следващите 20 години, няма да има стадион с такова качество като този на Локомотив“, заяви Язов.


"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти