Недялко Москов: Мястото на Несебър е във Втора лига

Президентът на Несебър Недялко Москов се включи в предаването на Sportal.bgЧасът на Трета лига”. Босът на тима от Югоизтока заяви, че според него неговия отбор, че не е за Първа лига, но пък и не е за Трета, а мястото на състава трябва да е точно във Втора лига.

“Отборът на Несебър не е за Трета лига, нито за Първа. Мястото му е точно във Втора лига. Представяме се добре, но мисля, че можем да покажем и по-добра игра и по-добро лице. Моите изисквания са големи и винаги си казваме истината в очите. Щом те са моя отбор значи те са най-добрите в моите очи”, каза Москов.

Несебър се върна към победите след разгром над Карнобат
Несебър се върна към победите след разгром над Карнобат

Президентът заяви, че е доста доволен от селекцията и от качествата на футболистите, с които разполагат и определи, че едва ли ще се правят някакви мащабни селекции, ако се докажат и в мачовете с големите отбори, тоест определено ще се даде шанс на настоящата група футболисти.

Москов спомена, че не е задължително да се гони промоция през този сезон, като най-важното е отбора да върви нагоре с развитието си. Накрая благодари на кмета на Несебър и на други благодатели на отбора, заради които в клуба се гарантира финансовата стабилност.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти