От Черно море отговориха на Спартак: Горчивината и напрежението, които 13 години се трупаха, бързо започват да избиват

Черно море излезе със светкавичен отговор относно обвиненията от страна на Спартак (Варна), че организацията във вчерашното дерби между вторите отбори на двата тима в Трета лига на “Тича” е била на ниско ниво. “Соколите” написаха, че техните играчи са били оставени без съблекалня, а освен това са били малтретирани от публиката на “моряците”.

Надраскаха “Коритото”, а Спартак се оплака: Фенове на Черно море малтретираха наши играчи и унищожиха вещите им
Надраскаха “Коритото”, а Спартак се оплака: Фенове на Черно море малтретираха наши играчи и унищожиха вещите им

Според Черно море “да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе-долу същото, като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката”.

Напрежение във Варна! Полицай е в болница след дербито между Черно море и Спартак в Трета лига
Напрежение във Варна! Полицай е в болница след дербито между Черно море и Спартак в Трета лига

Ето какво пишат още “моряците” без редакторска намеса:

Към отбора в посока Каменар - на лъжата краката са къси! 

Черно море се сблъска с "Наглите"...И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, -от стадион "Тича" за с. Каменар се минава през Коритото... 

Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес. 

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка.. 

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...

Още от БГ Футбол

Виж всички