Ради Здравков: Предпоставките за успешна година са налице, очакваме да победим Левски

Спортният директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков е оптимист за предстоящия нов сезон в efbеt Лига. Според шефът при “червените” има предпоставки за много успешна година.

“Всички, които работят в нашия клуба са амбициозни хора. Имат шампионски манталитет, като се започна от основния спонсор г-н Найденов и се тръгне по веригата надолу, включително и Любо Пенев. Амбицията е много висока, предпоставките за една много успешна година са налице. Надявам се, че работата ще ни донесе необходимия успех. Всички в клуба са се доказали в своята професия", каза Здравков в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal TV с Филип Друмчев и Денислав Денчев.

6 "От дузпа в тъч" с Радoслав Здравков

Според Здравков Левски има известно предимство в мача между двата тима, но амбицията при ЦСКА 1948 е за успех с събота, когато двата тима се изправят един срещу друг.

“Винаги има първи път за победа. Очакванията ни са до победим. До известна степен Левски има предимство в моите очи. Мъри Стоилов работи със своя отбор повече от половин година. Надявам се възгледите на Любо Пенев да са усвоени от футболистите, но все още има някои празноти в състава. Надявам се да стане един хубав празник", заяви още Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти