Моци отрече информацията, че играч на Лудогорец ще премине във ФКСБ

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци призна, че няма официална оферта от румънския вицешампион ФКСБ за нападателя Дорин Ротариу. Крилото не попада в плановете на Анте Шимунджа и му се търси нов отбор, където да играе под наем.

ФКСБ преговаря с играч на Лудогорец
ФКСБ преговаря с играч на Лудогорец

„Нищо за Дорин и ФКСБ не е вярно. Наистина той най-вероятно ще отиде под наем в отбор от чужбина за една година. Близо сме до това да се разберем. Дорин се отказа от пари, за да играе в чужбина и не смятам, че ще се завърне в Румъния“, каза директорът в предаването Ora Exacta in Sport.

„Към момента няма официална оферта от румънски клуб. Ротариу не е говорил с мен и ФКСБ. Той би искал да продължи в чужбина. Дорин е играч, който ако е здрав ще бъде полезен и на националния отбор. За съжаление Лудогорец беше вече изграден отбор, когато той дойде при нас. Пристигна късно в тренировъчния период, не хвана цялата подготовка, а след това имаше COVID. Игра малко и затова през зимата реших, че е по-добре да го пратя някъде другаде, като Дорин отиде в гръцкия Атромитос“, добави Моци.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти