Септември (Симитли) започна подготовка с нов треньор

Септември (Симитли) започна подготовка с нов треньор

След кратка почивка Септември (Симитли) стартира лятната си подготовка с нов треньор, нови футболисти и шест или седем контролни срещи преди началото на новия сезон. Преди началото на първата тренировка на отец Спас Веселински отслужи водосвет и благослови момчетата, пожелавайки им една ползотворна подготовка и много успешен футболен сезон. 

Стефан Гошев е новият треньор на Септември (Симитли)
Стефан Гошев е новият треньор на Септември (Симитли)

През новия сезон старши треньор на отбора ще бъде Стефан Гошев, а негови помощници ще са Спас Стоименов и Методи Илиев. Треньорският щаб ще разчита на някои от опитните футболисти на „Септември“, както и на няколко нови попълнения, млади момчета от втория отбор на „Пирин“. В отбора се завърнаха и Боби Сандев и Лъчезар Дафков, които натрупаха много мачове в трета лига. По време на лятната си подготовка Септември ще изиграе шест или седем контроли, като сред съперниците на тимът ни ще бъдат отборите на Крумовград, Ботев (Ихтиман), Банско, Пирин (Разлог), Пирин (Гоце Делчев), Септември (София) и Беласица (Струмица), които ще върнат визитата от есента. 

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров и техническият директор на Септември (Симитли) Пламен Скендерски също присъстваха на първата тренировка на септемврийци, като пожелаха на отбора мотивация, хъс и много победи на терена.

Още от БГ Футбол

Виж всички