Майкъла: Силен ход на ЦСКА 1948, а със Стойчо ще е Голям шлем! Найденови са огромни цесекари

Бившият полузащитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде коментар пред Sportal.bg след пресконференцията, на която Любослав Пенев беше представен за наставник на ЦСКА 1948. Според Майкъла ако "червените" вземат и Стойчо Младенов в клуба, те ще постигнат Голям шлем.

8 Представяне на Любослав Пенев за треньор на ЦСКА 1948

"Много силен ход на ЦСКА 1948 с Любо! Трябва да се изкаже благодарност, че Цветомир Найденов дава шанс на Любо и на останалите легенди. Говоря за Ради Здравков, Спас Джевизов, Мето Томанов, Вальо Илиев. Това са армейци, които бяха забравени от ЦСКА. Братя Найденови са огромни цесекари - чест им прави, че дават шанс на тези момчета да работят. Познавам Цветомир и Боян от малки, както и баща им - също цесекар и страхотен човек. 

Легенда на ЦСКА се ядоса: Ганчев каза, че ще оздравява и няма да мести Литекс - излъга всички!
Легенда на ЦСКА се ядоса: Ганчев каза, че ще оздравява и няма да мести Литекс - излъга всички!

На "Армията" останаха ли легенди? Не знам кой е там от легендите - може би Джони, не съм сигурен. Фичо Филипов е добро момче, но няма как да е до Любо, Спас, Ради. Бай Добри е легендата, която остана на "Армията". Това не говори добре за ЦСКА - клубът забрави своите големи личности. Любо Пенев го смениха в полунощ след победа... Ако и Стойчо Младенов започне в ЦСКА 1948, това ще е Голям шлем! Найденови няма да сбъркат със Стойчо - той е професионалист и със сигурност би помогнал на клуба. 

Ел Голеадор: Без "кибиците" от Дървеното Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА
Ел Голеадор: Без "кибиците" от Дървеното Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА

На "Армията" кой е треньор сега? Пардю ли е? Сърбинът дойде ли? Какво става? Гриша Ганчев е сериозен бизнесмен и си дава парите - няма какво. Трябва обаче да седне с феновете и да се разберат. Догодина първите пет места изглеждат горе-долу ясни: Лудогорец на първото място, Левски и ЦСКА ще са в спор за второто, Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 след тях, и евентуално Славия на шестата позиция. Макар че Любо Пенев е много амбициозен човек и добър специалист, пак казвам - силен ход на Найденови, ако го оставят да работи и му набавят нужната селекция, не се знае дали ЦСКА 1948 няма също да се намърда в тройката", заяви Майкъла. 

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти