Михайлов: Ако има предложение от чужбина, което е апетитно и добро, ще седнем да го коментираме

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю пред клубната телевизия, в което говори за новия си договор със “сините”. Стражът преподписа за още 2 години, но не отрече информациите, които го свързват с трансфер в чужбина.

Ники Михайлов преподписа с Левски
Ники Михайлов преподписа с Левски

“Да, щастлив съм. Искам да благодаря на ръководството за възможността. Със старши треньора се разбхраме за 60 секунди, знаете от колко години ги познавам и Станимир Стоилов, и Наско Сираков. Радвам се, че ще мога да продължа да радвам Левски и феновете. Надявам се през следващия сезон да сме по-силни, да влезем в борбата на титлата и да продължим да радваме феновете, които ни помагат неимоверно.

Всички сме запознати как стартирахме, как се събирахме седмица след седмица, кави подготовки имахме, някои дори започнахме направо да играем мачове. Но всички сме го правили, за да помагаме на Левски. Това нямаше да стане без подкрепата на нашите фенове. Радвам се, че в края на втория сезона сме на точка от третото място и успяхме най-накрая да донесем трофей за тези хора.

Ники Михайлов: Благодаря за всичко! Само Левски!
Ники Михайлов: Благодаря за всичко! Само Левски!

Със сигурност очакванията за новия сезон ще се по-големи, ще направим още една подготовка заедно. След ангажиментите за националните отбори, всички ще бъдем в добра форма и се надявам лятото след подготовката, след привличнаето на Ивелин и най-вероятно нови хора да напрвим един боеспособен отбор и от лятото натам да се борим на всички фронтове”.

Попитан относно бъдещето му и информациите, които го свързват с еквадорския гранд Емелек, Ники отговори: 

“Знаете, че винаги идеята ми е била да съм в Левски, да помагам на отбора. Ако има нещо толкова апетитно и добро за моето бъдеще, ще седнем да го коментираме. Към този етап мислите ми са само към Левски. Тези интереси към клубове могат само да ме радват, защото направих един добър сезон с моите защитници. Направихме 15 сухи мрежи. Като не получаваш гол и бележиш един, значи вземаш трите тозки. Това за мен е най важното, защото Левски е над всичко. Така че съм много доволен от цялостното представяне на отбора във фаза защита и се надявам да продължим с добрите игри и през новия сезон”, разкри вратарят.

Стражът говори и за предстоящия рожден ден на Левски, когато един срещу друг ще се изправят двата отбора на Станимир Стоилов от двата му периода в клуба.

“Още не знам за коя приказка ще играя. Радостен съм, че съм бил и част в двете. Убеден съм, че нашите фенове ще направят пореден футболен пранзик. Сигурен съм, че ще бъде уникално шоу с това, което чувам, че подготвят от клуба. Искам да поканя всички за един пореден и последен път за края на този сезон. И да се подготовим за следващия, в който се моля и вярвам, че ще е по-успешен от този”, заяви Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти