Камбосос се точи за голямо завръщане през май

Камбосос се точи за голямо завръщане през май

Шампионът по бокс в леката категория на WBA, IBF, WBC и WBO, Джордж Камбосос търси големи битки през 2022-ра.

Миналта година Камбосос поднесе голяма изненада на боксовите фенове, като отстрани Теофимо Лопез и все шампионските титли.

Камбосос бе задължителния претендент на IBF и няколко пъти бе пренебрегван.

В тази така натоварена категория, Камбосос може да си избере интересни противници, включително шампиона на WBC Девин Хъни, бившият шампион Василий Ломаченко, WBA шампиона Джервонта Дейвис и Раян Гарсия.

Непобеденият боксьор е мотивиран да направи първата защита на титлата си предродна публика на стадион срещу известен противник. Сред многото имена, които искат двубой с Камбосос, най-отявлен е Ломаченко.

Спроед самия Камбосос следващата му битка ще бъде през май.

"Моят следващ двубой ще е през май. Ще има голяма реклама за него. Цялата ми кариера минава по труден път. Никога не е имало лесно препятствие пред мен. Винаги е трябвало да се труда изключително много.

Ще покажем на Австралия, че ще има голяма битка. Това ще бъде най-голямата в историята на Австралия. Ще бъде на стадион в Сидни или Мелбърн. Водим преговори и с двете места и съм много развълнуван. Няма да бъде срещу лесен противник - няма да е честно спрямо публиката. Искам големи имена и вече водим преговори с всички."/mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти