Мъри: На “Герена” не трябва да губим от никого, футболистите заслужават похвала

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след победата на своя тим над Ботев (Пловдив). “Сините” играха много силно и заслужено се наложиха с 2:0, като така намериха място в топ 6.

Левски подчини Ботев (Пд) и влезе в топ 6
Левски подчини Ботев (Пд) и влезе в топ 6

“Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения, голове, мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.

Най-доволен съм от първото полувреме, че бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол на кълбото. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра.

Знаехме за добрите качества на Ботев, искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.

35 Левски  - Ботев (Пловдив)

Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита дйде от доброто представяне в атака.

Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и трябва да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик”, заяви Мъри.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти