Гледай на живо

БФСки, Алберт Попов и Радослав Янков представят приоритетите за новия състезателен сезон

Моралес: Тръгваме си доволни с една точка от "Георги Аспарухов"

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес беше доволен след взетата точка от гостуването на Левски. Двата тима завършиха наравно 0:0.

33 Левски - Ботев (Враца)

 "Гледаме да вземем точка или три точки. По-добре е, отколкото нула. Момчетата се раздадоха. Трудът на момчетата и късметът ни покриха. Ботев Враца показа, че има потенциал. Разбира се, че Левски създаде повече положения от нас, но ако гледаме реално, имаме две-три чисти ситуации, а и дузпа. Можеше по-добре да развием ситуациите. Тръгваме си доволни с една точка от "Георги Аспарухов". Стамен Белчев е работил с млади и много добре знам какво харесват те. Те обожават да играят по крилата. На това може да се противодейства с добро позициониране. Хората трябва да си покриват зоната. Допуснахме грешка при тези ситуации". 

"Знам, че няма как да играеш футбол без напрежение. Футболистите трябва да свикнат с това нещо и за това им се плаща. За съжаление, нямаме победа от много време. Знаем, че тези момчета се опитват да играят. Ръководството ни подкрепя. Благодарен съм на клуба и моите състезатели".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти