ЦСКА - София ще даде нов договор на Бусато

ЦСКА - София ще даде нов договор на Бусато

Ръководството на ЦСКА - София ще даде нов договор на титулярния вратар Густаво Бусато. Още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на "червените" преговарят с всички играчи, чиито контракти изтичат скоро, а бразилецът е един от тях.

Бусато дойде през 2019 г. от Итуано без пари и веднага се превърна в титуляр. До момента 30-годишният страж има точно 85 мача за "червените" (55 в първенството, 12 за Купата и Суперкупата и 18 в Европа), пише "Мач Телеграф".

"България е страна, в която се чувствам много добре. Тук се роди моята дъщеря. В България се промени моят живот. Моята съпруга също много харесва София и се чувства много добре. Даже не мога да кажа, че ми липсва нещо от Бразилия, защото тук и храната ми харесва и като цяло София е много спокоен град, в който се чувстваме отлично. Аз харесвам всичко тук. Имам още време, което да прекарам в този град, а той може да ни предложи още хубави моменти. Предстои да видим", каза самият Бусато за медиите в родината си.

Вече втори сезон дубльор на бразилския страж е Димитър Евтимов, който се представя на ниво, когато му се налага да замества по-опитния си колега.

Още от БГ Футбол

Виж всички