Гледай на живо

Новото попълнение Димитър Костадинов класира Левски на осминафинал за Купата - На живо след 0:2 срещу Марек в Дупница

ЦСКА - София: Все още се продават билети, вашата подкрепа е важна за нас

Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа двубоя от третия квалификационен кръг на Лигата на  конференциите между ЦСКА - София и хърватския Осиек. Делегатът на срещата - Рената Томашова  от Словакия, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди днешния сблъсък.  

"Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Осиек ще бъдат в синьо-бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде с графитено черен спортен екип, а стражът на противника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Литва - Донатас Румсас  (главен), Александър Радиус  (първи асистент), Довидас Союделис (втори асистент), Орестас Абрамавичиус (четвърти), а Михалис Кокулакис от Гърция ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

На касата на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя на цена от 15 лева за сектор "А" и 12 лева за секторите "В" и "Г".

Вашата подкрепа е важна за нас!

САМО ЦСКА!", написаха червените на официалния си сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички