Иван Колев: Поклон пред футболистите, бяха перфектни

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев похвали футболистите си след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив), която е първа за столичани след завръщането им в елита. 

Локо (Сф) се възползва от промените в състава на Локо (Пд) и взе дербито на железничарите
Локо (Сф) се възползва от промените в състава на Локо (Пд) и взе дербито на железничарите

"Като емоционална трудно може да се измери, но като точков актив - три, което е много важно за нас. Поклон пред футболистите за това, което направиха на терена, заслужават наистина похвала. Перфектни бяха, изключително дисциплинирани, играхме срещу един от най-добрите отбори в България, опитахме се да ги разузнаем и да им противодействаме. Голът ни помогна много, повярвахме си. 

26 Локомотив (София) - Локомотив (Пловдив)

Второто полувреме не си спомням Локомотив (Пловдив) да имаше положение, свършихме си работата. Доста от нашите момчета идват от "Б" група, което е различно първенство, има израстване, но не трябва да се заблуждаме. Искам да благодаря на феновете, те бяха нашият 12-и играч. Феновете ни помогнаха да се почувстваме като на нашия стадион, работим по селекцията, търсим подходящите хора за физиономията, която искаме да изградим. Позициите ще ги спестя за нас. Илия Димитров не е в Локомотив, това е по-важното", заяви старши треньорът на "червено-черните".

Още от БГ Футбол

Виж всички