Гледай на живо

Новото попълнение Димитър Костадинов класира Левски на осминафинал за Купата - На живо след 0:2 срещу Марек в Дупница

Ники Михайлов: Заедно може да оцелеем

Николай Михайлов подписа нов договор с Левски и вече е на разположение на треньора Живко Миланов. Вратарят говори пред клубната телевизия за новия сезон, който чака "сините". 

"Като цяло не съм си тръгвал. Имах ангажимент с националния отбор и имах по-дълга почивка. Чувствам се много добре физически, отпочинал психически, тренирах добре. Готов съм за предизвикателствата за новия сезон. Имаше и добри неща, имаше и не чак толкова. Днес треньорът направи анализ. Искам да благодаря на тези феноменални фенове. Ако тях ги няма, Левски няма да съществува. Това, което направиха срещу Славия, да дойдат 8-9 хиляди човека, беше невероятно. Трябва да бъдем реалисти. Ще бъде тежко и този сезон. Ще се борим да оцелее клубът. Естествено, че Левски ще се бори всеки мач за победа, но трябва да видим и моментните възможности. Виждате колко млади момчета играят. Те не са готови за големия футбол и да бъде конкурентноспособни. Ще се борим да направим по-добър сезон от миналия. От много време тренирам с младите вратари, особено с Пацо. Имат върху какво да работят. Бавно и постепенно ще се опитваме да го вкарваме в мачова обстановка. Мога да им пожелая само успех. Аз съм тук, за да помогна на всички".

"Надявам се, че Левски ще е по-добър. Виждате, че селекцията е забавена. Всяка седмица идват нови футболисти. Радостното е, че идва друг мой познат колега и приятел Иван Горанов. Отзад трябва да стабилизираме нещата в защита. Вижда се. Отпред на моменти сме безидейни, беззъби. Отчитам го, че имаме млади футболисти. Отново искам да благодаря на феновете. Дори след загубата подкрепата беше уникална. Пистата е дълга. Заедно може да оцелеем", каза вратарят.

Още от БГ Футбол

Виж всички