ЦСКА - София пусна в продажба билетите за мача с Лиепая

Билетите за първия двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ЦСКА - София и Лиепая вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 22 юли (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Феновете ще бъдат позиционирани в секторите "А" и "В" (в зависимост от разрешените от УЕФА свободни позиции на стадиона), а сектор"Г" ще бъде затворен за мачовете от евротурнирите. Билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50 % от седящите места, така че в продажба ще бъдат пуснати 4000 пропуска за съответната фуболна среща. Билети за правостоящи няма да се продават.

Цените на билетите са: 
- Сектор А - 15 лева 
- Сектор В - 15 лева 
- ВИП ложа - 150 лева 
Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

От утре билети ще се продават и на касата до фен магазина на стадион "Българска Армия", която ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа. Местата на картодържателите ще се пазят до 16:00 часа на 20 юли (вторник). Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК. Всички привърженици, които ще са на стадиона да спазват задължителните противоепидемични мерки: - Носене на предпазна маска 

- Заемане на съответното място на стадиона минимум през 2 седалки един от друг 
- Използване на дезинфектант 

- Феновете, които са имали симптоми на COVID-19 в последните две седмици да не посещават двубоя, за да бъде сведено до минимум разпространението на коронавируса. В деня на мача администрацията ще работи от 10:30 часа.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти