Недялков: Когато трябва да играем за нещо значимо, виждате какво се получава

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори след успеха с 4:0 над ЦСКА - София за Суперкупата на България. Ето какво сподели националният състезател пред репортерите на стадион "Васил Левски":

Лудогорец помете ЦСКА - София за Суперкупата, Десподов с 4 асистенции
Лудогорец помете ЦСКА - София за Суперкупата, Десподов с 4 асистенции

'Никога една победа не е толкова лесна, колкото изглежда. Направихме това, което искаше треньорът. Всички се раздадохме максимално, направихме това, което Лудогорец търси - да играем като едно цяло. Предполагам, че ние сме си изиграли мача както трябва. Предполагам, че ЦСКА може би все още не са във формата, в каквато би трябвало да са, но се радвам, че сме победили. 

54 Лудогорец - ЦСКА - София - част 1

Щом побеждаваме с такъв резултат, значи Лудогорец върви нагоре. В последните мачове бяхме станали шампиони и нямаха толкова значение. Когато трябва да играем за нещо значимо, виждате какво се получава. В ЦСКА съм давал максимално всичко от себе си, показал съм, че не се отказвам лесно. Това, че хората си мислят някакви работи, тяхна си работа. Очаквах повече хора, че ще дойдат, но следващия път ще стане по-голям празник. Надявам се в най-скоро време да отида да играя някъде в чужбина, навлизам в такава възраст".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти