Турицов: ЦСКА има големи шансове за титлата

Турицов: ЦСКА има големи шансове за титлата

Десният защитник на ЦСКА - София Иван Турицов сподели очакванията си за подговката, както и за новия сезон. Бранителят сподели преди заминаването на "червените" за Австрия, че тимът има голям шанс за титлата.

"Червените" отлетяха за Австрия ✈️
"Червените" отлетяха за Австрия ✈️

"Първият ни лагер беше в Панчарево, добра подготовка направихме. В Австрия ще изиграем доста добри контроли и мисля, че ще влезе добре в първенството. Всеки мач играем за победа, нормално е да сме по-тежки и уморени, но ще направим добър лагер. Естествено, че Любослав Пенев внася промяна, отборът е на доста добро ниво, тази година имаме много големи шансове за титлата. Имах няколко дни за почивка, нормално е, професионалисти сме, нямаме избор. 

13 ЦСКА - София заминава на лагер в Австрия

С националния отбор играхме срещу доста добри отбори, беше удоволствие да играя срещу такива футболисти, това е бъдещето на националния отбор. Адреналин имаше, напрежение - не. Това беше част от моето развитие. Мисля, че новите момчета се адаптират бързо в ЦСКА и ще помогнат на отбора. Каквито задачи ни дадат, изпълняваме ги. Важното е да помагаме на ЦСКА - дали сме българи, или чужденци. Надявам се Валентин Антов да продължи в чужбина, не съм говорил с него. Пожелавам си да съм здрав, защото видях колко е трудно да се връщаш след контузии и колко време трябва, за да се върна във форма", каза националът пред репортерите на летище "София".

Снимки: Спасияна Сергиева

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти