Марков: Бербатов ме покани в лично качество, няма промяна в намеренията на г-н Ганчев

Изпълнителният директор на ЦСКА - София Пламен Марков говори пред медиите по време на презентацията на новия договор между клуба от стадион "Българска армия" и WINBET. Бившият национален селекционер говори по различни теми, в т.ч. вчерашната сбирка, която кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов организира на "Армията".

12 ЦСКА - София и WINBET представят новото си партньорство

"WINBET става наш генерален спонсор, логото им вече ще бъде на лицевата страна на фланелката. Надявам се да продължим по същия начин, както досега. ЦСКА е финансово обезпечен за цялата календарна година, ще разчитаме бюджетът да става все по-стабилен, за да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство. Наличието на WINBET и другите наши спонсори е изключително важно в условията на пандемията. 

От WINBET: Договорът с ЦСКА е рекламен, нямаме желание да влизаме в спортни клубове
От WINBET: Договорът с ЦСКА е рекламен, нямаме желание да влизаме в спортни клубове

Гриша Ганчев не ме е упълномощавал за неговото оттегляне или оставане в клуба. На този етап в сила е становището му, което той е казал последно. Не мога да се ангажирам със срок докога. Всеки има правото да тълкува въпроса така, както го вижда най-добре. Като игра на "тука има, тука няма" е. Надяваме се като клуб г-н Ганчев и г-н Инджов да продължат да финансират клуба. За шест години показаха, че клубът може да се развива без никакви финансови проблеми, всичко се плаща без забавяне - заплати, премии. Клубът постига и възходящи резултати. 

Вчера бях поканен в лично качество от Димитър Бербатов и дойдох да чуя това, което той и неговият екип предлагат на клубовете, които бяха събрали. Ще се въздържа да давам мнение. Участвах като физическо лице. Не знам защо не са присъствали другите клубове. Аз бях първият човек във футболните среди, които си каза мнението за ръководенето на българския футбол. Това беше преди осем-девет години, след мен втори беше Любослав Пенев. Промяна трябва да има. В този живот всичко се измерва с резултати. Риторичен въпрос: какво се промени в нашия футбол за толкова години? Промяна трябва да има задължително, но дали българското общество и клубовете имат нужда от такова нещо. 

11 Димитър Бербатов се завръща на стадион "Българска армия"

Съседните страни участват на европейско първенство, а ние къде сме? Но има клубове, които решават и те ще се произнесат на бъдещия конгрес. Приветствам идеята на Димитър Бербатов и на другите кандидати", заяви Пламен Марков. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти