Футболистите на Спартак (Пд) се извиниха на феновете

Футболистите на Спартак (Пд) се извиниха на феновете

Капитанът на Спартак (Пловдив) Кирил Георгиев и футболистите на тима отправиха обръщение към феновете на отбора след поредицата слаби резултати, които "гладиаторите" записаха в Трета лига - Югоизток. 

"Скъпи фенове на Спартак Пловдив, Искам от мен и от името на отбора да се извиним за слабите резултати през втория полусезон и за 16-тото място, което въобще не отива на името на нашия отбор. Лично за себе си мога да кажа, че всеки мач давам на 100 % от възможностите си, както и моите съотборници и не по малко от вас ме боли, че се намираме в това състояние. Искам да ви уверя, че ръководството няма вина за слабите резултати, понеже каквото зависи от тях - те го правят, те не играят на терена, а ние футболистите. Всеки лев е изплатен на играчите.

Политиката на нашия президент е да налага млади футболисти от школата, което почти никой друг отбор не прави като нас. Целта е след няколко години отборът да е изграден изцяло от собствени кадри. Да, няма да е лесно, но това е правилният път. Искам да ви уверя, че нищо не е изгубено, има още 6 мача до края на сезона, всеки един от тях ще е финал за нас. Ще се борим и ще дадем всичко от себе си, за да спасим отбора, но трябва да се борим ЗАЕДНО фенове, футболисти, ръководство, близки, познати приятели, само когато всички сме ЗАЕДНО ще се получат нещата".

Още от БГ Футбол

Виж всички