Марек очаква проблеми при гостуването в Кюстендил

Марек очаква проблеми при гостуването в Кюстендил

Марек гостува на Велбъжд в дербито на 21-ия кръг на Югозападната Трета лига. Срещата е днес от 15:00 часа на стадион "Осогово" в Кюстендил.

Дупничани ще подходят с респект към съперника, макар домакините да се намират едва на 16-то място в класирането с 12 точки. Марек е лидер в подреждането с 46 точки и е длъжен да спечели, не само заради отколешната омраза между двата отбора, но и защото цели да запази докрай първото си място в таблицата. От своя страна пък кюстендилци със сигурност ще искат да подлеят вода на дупничани.

От състава на Марек мача със сигурност пропуска нападателят Димитър Панталеев, който изтърпява наказание. На негово място вероятно ще играе Джордж Николов, стига да се възстанови напълно от контузията, която го измъчва от 10-тина дни.

От щаба на дупничани не веднъж отбелязаха, че изпитват трудности, когато срещат тимове от дъното на класирането, затова се очаква проблемен мач в Кюстендил. Пример за това е предишното гостуване – на Надежда (Доброславци), откъдето Марек взе само една точка.

Още от Трета лига

Виж всички