Гледай на живо

ЕВРО 2024: Сърбия 0:1 Англия

Рекордьорът Херо обяви кога ще се превърне в най-щастливия човек, пожела си нещо специално

Рекордьорът Херо обяви кога ще се превърне в най-щастливия човек, пожела си нещо специално

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Димитър Димитров изравни рекорда на Георги Василев за треньора с най-много двубои в елита. Днес срещу Локомотив (Пловдив) Херо записа мач № 470, който завърши 1:1 след две реализирани дузпи.

След срещата Димитров си пожела да дойде ден в българския футбол, в който по-добрият отбор да печели, а по-слабият- да губи и в тези неща ролята на съдиите да е сведена до минимум.

“Закономерен резултат. Имаше поделено надмощие. Нашето полувреме бе първото. Отпаднахме малко. През второто полувреме имаше повече борба и агресия. Футболът страдаше.

Необмислена постъпка на Октавио на пеналта. Един футболист трябва да мисли и да не дава възможност на съдята да свири дузпа. Имаше дузпа за Локомотив. Имахме възможности, но не ни достигна класата при последното подаване.

Като желание, мотивация и агресия се постарах да заложа на най-ръстовия състав”, коментира Херо. След това наставникът на Берое отново заговори за съдийството.

“В четири мача бяхме грубо ощетявани. При нормално съдийство можехме да вземем други точки. Ако беше обективно съдийството, нашият отбор щеше да има повече точки и нямаше да се говори за такава криза.

Никой от футболистите ми не вярва в съдийството. Играчите са загубили самоувереност и не вярват, че ще има коректно съдийство.

Дойде един момент, в който исках да си тръгна заради съдийството. Искам нещата да се решават на терена.

Чувствам, че имам сили и възможности да работя на добро ниво. Надявам се, докато съм жив, да дойде момент, в който, когато загубим, да сме по-слабият отбор, а когато сме победили - да сме по-добри. Ще съм най-щастливият човек, ако това се случи” добави Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички