Будинов: Изобщо не мислим за изпдане, а за атака на “А” група от догодина (видео)

Будинов: Изобщо не мислим за изпдане, а за атака на “А” група от догодина (видео)

Нападателят на Миньор (Перник) Мирослав Будинов, който вкара победното попадение в днешния сблъсък срещу лидера на Втора лига Локомотив (София) за крайното 1:0, обяви, че тимът му изобщо не мисли за изпадане, а за атака на efbet Лига, но от следващия сезон.

“Получи се доста стойностен мач за нивото на Б група. Играхме срещу да не кажа най-добрия, но един от най-добрите отбори. Неслучайно са първи или втори в класирането. Играхме като равен с равен. Нашият отбор по нищо не отстъпва на другите тимове в челото. Събрахме се доста нови момчета, опитваме се да се сработим. Ако продължим по този начин да се раздаваме и да изпълняваме тактическите указания на треньора, мисля, че нещата ще стават все по-добри и ще се изкачваме все по-нагоре в красирането.

Трета лига въобще не се коментира и обсъжда. Нашият отбор разполага с много добри футболисти и изобщо не мислим за изпадане или каквото и да било. Борим се да спечелим колкото се може повече точки, защото първия сезон не успяха, имаха по-малко точки. Целта е да направим добър отбор и догодина, ако има амбиции и цели, да атакуваме “А” група”, каза Мирослав Будинов.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички