Гледай на живо

Очаквайте от 14:30 часа на живо от Турция контролната среща между Локомотив (Пд) и косовския Прищина

Иван Колев: В атака нещата бяха много зле

Иван Колев: В атака нещата бяха много зле

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев беше разочарован от представянето на отбора си в днешния мач с Миньор (Перник), загубен от столичани с 0:1. 

"Още първото полувреме си пролича, че няма как да спечелим този мач, играейки по този начин. В защита що-годе се справяхме, но в атака нещата бяха много зле. Не успявахме да задържим топката, камо ли да правим атаки. Второто полувреме имаше подобрение в тази насока. Очевидно имаме проблеми при гостуванията си и те са психологически. Някои играчи действат по един начин на собствен терен и по друг на чужд. Като гостуваме, върху нас се оказва огромен натиск. Като треньор трябва да помисля върху този проблем и да се опитаме да го преодолеем". 

"В групата само един-два са отборите, които играят по-открито срещу нас. Всички други играят по начина, по който игра днес Миньор. Сами не си отваряме пространства, не използваме дълбочината в атаката. Много лесно и бързо губехме топката. Особено през първото полувреме. Миньор се стабилизира психологически. Въпреки че имахме превес през второто полувреме, бяхме наказани". 

"Ако преследваме сериозно целта, която сме си поставили, трябва всички да се стабилизираме и да излезем за победа в следващия мач. Едва ли някой от футболистите обръща внимание на колко точки е следващият след нас". 

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти