Стоянович: Тотална неориентираност! Имахме късмет, че не загубихме и тази точка

Стоянович: Тотална неориентираност! Имахме късмет, че не загубихме и тази точка

Наставникът на Левски Славиша Стоянович остана крайно разочарован от поведението на своя отбор в равенството 2:2 с Ботев (Пловдив).

"Не знам откъде да започна. С такива грешки в защита и такава безотговорност в халфовата линия... Не съм очаквал такава неориентираност от отбора. Имахме късмет, че не загубихме и тази точка, която взехме. Искам винаги да бъда обективен. Не може да играем толкова неотговорно. Трябва малко да се поуспокоя и да разгледам грешките. Двама-трима души губим топката, даваме им чисти топки, не правим нарушение. Не знам какво да кажа. Мога само да се извиня на хората. Не съм виждал толкова неориентиран отбор". 
81 Левски - Ботев (Пловдив)
"Знаехме, че е възможно да играем с четирима в защита, защото имахме контузени играчи. Знаехме, че Ботев има качествени футболисти. Атанас Илиев имаше добър ден. Нямахме отговор на неговата игра. В петък на тренировка и Драган се контузи. Трима бекове се контузиха, което е малко вероятно, но все пак се случи. Сигурно това е довело до проблеми. Това е футболът и трябва да търсиш решение. Не можем да разчитаме само на головете на Робърта. Халфовете също трябва да поемат отговорност. Левски не може да е зависим само от един футболист". 

Още от БГ Футбол

Виж всички