Италиански вестник: Завръщане в ЦСКА-София е последното нещо, за което Антов си мисли

Италиански вестник: Завръщане в ЦСКА-София е последното нещо, за което Антов си мисли

Новото попълнение на Болоня Валентин Антов е амбициран да остане в клуба и след наема си. Последното нещо, за което той си мисли, е завръщане в ЦСКА-София през юни. Това пише излизащият в Болоня вестник Il Resto del Carlino в обширен материал за 20-годишния нашенец. Авторът на материала също твърди, че Антов е преотстъпен с клауза за откупуване, която ще стане задължителна, ако той запише поне по половин час игра в осем мача на тима до края на сезона.  

По-рано днес треньорът Синиша Михайлович потвърди, че снажният футболист ще дебютира в сряда при гостуването на Каляри. След този двубой на Болоня ще остават още 13 срещи.

“Синиша никога не подбира състава си от принуда, а винаги по убеждение, че този футболист заслужава - добавят от Il Resto del Carlino. - Взетата от ЦСКА-София звезда е в нужната кондиция, което е друг важен фактор. По време на тренировката вчера Антов беше изпробван в състава, който би трябвало да е титулярен. Ето, че след четири срещи на пейката пред него се открива шанс да разчупи леда. Имаше и знак от съдбата: преди седмица неговата приятелка Ивана се нанесе при него. Преди италианското приключение за Валентин двамата бяха първо в Париж, а после - в Дубай. Вероятно днес те можеха да са в Лондон, ако Брекзит не беше сложил прът в колелото на трансфера на Антов в Премиър лийг (имаше слух за Арсенал). И вместо да е в Англия, Валентин е тук, а сега му предстои първият истински тест. Независимо дали Михайлович ще го използва срещу Каляри, за него март ще е натоварен месец. На 28-и в София ще гостува Италия в световна квалификация”.

Още от БГ Футбол

Виж всички