Малмьо с малки шансове да вземе Робърта

Малмьо с малки шансове да вземе Робърта
Звездата на Левски се дърпа за САЩ
Звездата на Левски се дърпа за САЩ

Шансовете на шведския шампион Малмьо да вземе Найджъл Робърта са доста по-малки от тези на американския ДС Юнайтед. Причината е, че от този клуб дават по-малко пари от исканите от Левски 1 милион евро. Вчера излезе информация, че шведите са завишили офертата си за нападателя, но тя все още не отговаря на изискванията на "сините". Малмьо вдига още офертата за Робърта

В същото време американците продължават преговорите с Левски за Робърта. Твърди се, че от ДС Юнайтед са предложили няколко варианта на Левски, при които да се стигне до сделка. "Преговорите вървят на приливи и отливи, но има потенциал за споразумение. Разговаря се за наем със задължителна откупна клауза, за моментален трансфер и т.н. Както се казва, сделката все още е на масата. Ако не бъде финализирана, то от ДС Юнайтед ще се насочат към някоя друга от целите си", пишат в САЩ.

Проблем пред транфера обаче може да се окажат предпочитанията на самия играч. Появиха се информации, че нидерландецът няма желание да играе в САЩ на този етап от кариерата си.

През тази кампания Левски вече трансферира играч в Америка. "Сините" продадоха на Чикаго Файър фланговия нападател Станислав Иванов. За него на "Герена" ще получат 300 хил. евро, докато за правата на Робърта от клуба настояват за минимум 1 милион евро.

"Тема спорт"


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти