Гледай на живо

"Sportal Studio Live": Прекратен мач за край на подготовката в Турция, българският футбол се завръща през идния уикенд

Локомотив (Дряново) взе нов треньор и плати всичко на футболистите

Локомотив (Дряново) взе нов треньор и плати всичко на футболистите
Локо (Дряново) остана без треньор
Локо (Дряново) остана без треньор

30-годишният Светлин Иванов е новият старши треньор на Локомотив (Дряново), 9-и в есенното класиране на Северозападна Трета лига. Той заменя Мартин Кръстев, който подаде оставка в края на миналата година. 

Няколко дни след напускането му всички дължими суми към футболистите са изплатени. Финансовото стабилизиране на клуба коментира Пламен Обрешков, председател на Управителния съвет: 

„В последните години, футболния клуб не е получавал такава помощ от Община Дряново. Тук е мястото да благодаря изключително много на г-н Трифон Панчев кмет на Община Дряново, на заместниците му г-н Ангел Ангелов и г-н Николай Карагьозов, на председателят на ОбС Дряново г-н Тодор Георгиев и въобще на целия екип на общината, които ни подкрепят и помагат. 

Членовете на Управителния съвет също спомогнаха за доброто представяне на отбора. Всеки според собствените си възможности подкрепя клуба. Николай Минчев подсигури охраната на всички мероприятия и срещи на клуба през 2020 г. Благодарни сме му, както и на екипа на Делта Гард. Клубът получава сериозна подкрепа и от феновете като в последните мачове, които се проведоха без публика бяха продадени над 700 виртуални билета. Много съграждани помагат с малки суми, което е начина да се спаси аматьорския футбол. Г-жа Доника Киселкова подари тренировъчна екипировка за момчетата за поредна година.

Благодарим на Мартин Кръстев за добре свършената работа през есенния дял на първенството като му пожелаваме успех в начинанията“.


Локомотив започва зимната си подготовка на 18 януари. Тренировъчният процес ще се проведе в Дряново. Планирани са 5 приятелски срещи. Вече са уточнени контролите с Павликени (Павликени) на 31 януари и с втория тим на Етър (Велико Търново) на 6 февруари.
Относно селекцията, идеята е да се запази отбора от есента и дори да се надгради. Засега няма напуснали състезатели.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти