Дионтей Уайлдър с ново смешно оправдание за загубата от Фюри

Дионтей Уайлдър с ново смешно оправдание за загубата от Фюри

Дионтей Уайлдър продължава с нападките си срещу световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри.

“Все още не съм чул логичен довод защо ръкавиците му се клатушкат, защо ръцете му се намират по-средата на ръкавиците, защо навътре в ухото ми има рана? Заради неговите нокти,“ каза Уайлдър.

„Има толкова много различни факти и доказателства. Видях в първата битка как Рики Хатън дърпаше ръкавиците му, за да постави ръцете му в неподходяща позиция. Опитаха същия метод във втория двубой, но този път издраскаха ухото ми, заради което потече кръв.

Тайсън Фюри измами. Той излъга. Фюри не беше по-добър от мен. Той се оказа страхливец. Той има репутацията на измамник. И ако всички знаят, че си измамник, защо да спираш сега? Ако имаш възможност да измамиш и не го направиш, тогава ще се изложиш.

Ако погледнете криминалната му хроника и историята на неговите измами, той дори измами в битката срещу Кличко. Така че той не беше по-добър в тази битка. Тъжното е, че съм толкова добър в този спорт, че трябваше да ме мамят. Това ме прави още по-силен, а наследството ми дори по-голямо, отколкото вече е“, каза още Бронзовия бомбардировач.

fight-bg.com

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти