Илиев: Няма как да излезем, да се разходим и да им вкараме няколко гола, не сме Испания (видео)

Илиев: Няма как да излезем, да се разходим и да им вкараме няколко гола, не сме Испания (видео)
Деветима аут от националния - Дерменджиев: Трудно е, респект и уважение към Гибралтар (видео)
Деветима аут от националния - Дерменджиев: Трудно е, респект и уважение към Гибралтар (видео)

Нападателят Димитър Илиев говори преди приятелската среща между България и Гибралтар, която ще се проведе утре (11.11) от 19:30 часа. Капитанът на Локомотив (Пловдив) отказа да коментира ситуацията около клубния си отбор и призна, че България трябва да направи стъпка напред в представянето си срещу Гибралтар. 

"Няма да коментирам въпроси за клубния отбор. Настроението в националния тим е добро, за съжаление всеки ден някой се разболява и е изключително неприятно. Такова е положението, всички се молим нещата да се нормализират, но няма какво да се направи. Не мисля, че трябва да се притесняваме от отбор като Гибралтар, но трябва най-накрая да покажем добра игра и да направим стъпка напред в представянето си.

12 Пресконференция на Георги Дерменджиев
Ако покажем добра игра и отбелязани голове, ще влезем с едно по-голямо самочувствие в следващите двубои. Още от предишните селекционери имаме много малко победи, така че сме длъжни да излезем утре с настроение и да покажем, че нещата ще се подобрят. Самата промяна трябва да дойде от нашето отношение и от нас. С мотивация и игра можем поне малко да дадем повод за оптимизъм.
Нов удар за "лъвовете" и Левски: Ники Михайлов също изгърмя с COVID-19
Нов удар за "лъвовете" и Левски: Ники Михайлов също изгърмя с COVID-19
Мачът с Унгария бе шанс, който отдавна не бяхме получавали. Всички имахме надежди да се представим по-добре. Мисля, че това бе един от добрите мачове. Не успяхме да хванем този шанс, но не може да се вайкаме, че сме изпуснали този бараж. След няколко дни има жребий, ще видим какви отбори ще се паднат и трябва да започне нещо да с случва с този национален отбор. Имахме шанс, не го използвахме и вече гледаме следващия цикъл.
22 Тренировка на националния
Няма нормален човек в България, който да приеме като успех точка или загуба срещу Гибралтар. Всеки отбор се развива и този на Гибралтар. Имат победи срещу отбори от средно ниво като Армения. Това показва, че всеки тим се развива, имат качествени футболисти. Няма как да излезем, да се разходим, да им вкараме няколко гола, не сме Испания. Но не мисля, че има уважаващ себе си футболист, който би приел друго освен победа", заяви Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти