Ботев (Пловдив) пусна виртуални билети за Колежа

Ботев (Пловдив) пусна виртуални билети за Колежа
Самуилов се включи в кампанията "Да живее Ботев Пловдив"
Самуилов се включи в кампанията "Да живее Ботев Пловдив"

Ботев (Пловдив) официално пусна в продажба виртуални билети за стадион "Христо Ботев", които влизат в продажба от днес. Кампанията е една от инициативите за спасението на клуба и погасяването на дълга от 565 хиляди лева към фирма Рент Мениджмънт.


Ето и цялата публикация на клуба без редакторска намеса:

"Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. „Христо Ботев“ - Колежа.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

"Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания „ Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион "Христо Ботев":

 - билет на стойност 19.12 лв. - "Верен фен"
- билет на стойност 50.00 лв. - Bultras Family
- билет на стойност 191.2 лв. - "Топ фен"
- билет на стойност 1912 лв. - "Корпоративен билет" - притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с Клуба на e-mail: pr@botevplovdiv.bg

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim - онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912".
Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти