Скандал с опит за "бягство" на "Армията"

Скандал с опит за "бягство" на "Армията"
ЦСКА-София обяви разширения състав за ЛЕ, Томи Юрич аут от него
ЦСКА-София обяви разширения състав за ЛЕ, Томи Юрич аут от него

Младият нападател на ЦСКА-София Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе за тима поне до края на годината. Таранът, който в момента е с младежите на България, си навлякъл гнева на ръководството с опит да си уреди сам трансфер в Румъния. Футболистите на тима, както и доста от юношите на "червените", станали свидетели на солиден скандал, който Стойчо Стоилов вдигнал на Йорданов на базата в Панчарево. Генералният мениджър на "червените" обвинил на висок глас нападателя, че е разговарял с мениджър, който да му търси отбор в Румъния, а това станало зад гърба на клуба. Млаодкът първоначално отричал контакт с въпросния агент, но след сериозна доза крясъци от страна на Стоилов, започнал да се оправдава. 
Скандалът на Панчарево бил видян от много хора, които се изненадали от поведението на мениджъра, който е можел да провде разговора с Тонислав насаме или поне в съблекалнята.

Нападателят, който в един момент бе сочен за талант №1 в школата на Литекс, не попадна сред картотекираните за мачовете от Лига Европа.

"Мач Телеграф"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти