Бивш директор в Литекс и ЦСКА-София стана мениджър във ФКБС

Бивш директор в Литекс и ЦСКА-София стана мениджър във ФКБС
Бившият директор на ДЮШ на Литекс и ЦСКА-София Стефан Яръмов вече е част от ФК Барокко Спорт. Столичният клуб, който развива футболни таланти, обяви назначението на своята официална страница във "Фейсбук":

"Опитният специалист Стефан Яръмов започва работа в нашия клуб като мениджър на Академията. Стефан Яръмов работи в школата на Литекс между 2003 и 2015, а сред най-големите му успехи е създаването на футболисти като Красимир Станоев, Кристиян Малинов, Пламен Гълъбов, Симеон Славчев, Антон Недялков, Румен Руменов, Кирил Десподов, Тонислав Йорданов, Иван Турицов и още много други. От 2016 години е привлечен в ЦСКА-София. Наред с шампионската титла на U19 като голям успех може да се отчете и факта, че бяха наложени в първия отбор на ЦСКА играчи като Валентин Антов, Иван Турицов, Ангел Лясков, Митко Митков". 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички