ЦСКА 1948 с нова кампания, всеки фен с шал може да спечели безплатен билет

ЦСКА 1948 с нова кампания, всеки фен с шал може да спечели безплатен билет

ЦСКА 1948 обяви нова кампания "Ела с шал на мача". Всеки фен на тима, който го направи в домакинството срещу Монтана, ще участва в томбола за безплатен билет за двубоя срещу Етър, който ще се играе на 25 септември от 21:00 часа.

"Стартираме кампания под мотото „Ела с шал на мача“, която цели завръщането на шала в ръцете на „армейците“!

Чувството да разпънеш този емблематичен фенски артикул над главата си и да запееш песента за любимия ЦСКА е безценно.

Ела на мача от петия кръг от efbet Лига срещу Монтана в неделя (13.09) от 18:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски", сложи новия шал на врата си и спечели награда!

Всеки фен, закупил шал от новата колекция на ЦСКА – „Брани честта“ или „Гордостта на София“, преди срещата с Монтана – онлайн от www.shop.cska1948.bg или на място от фен магазина ни на Националния стадион „Васил Левски“, ще участва в томбола в неделя на почивката между двете полувремена.

В нея един от закупилите шал ще спечели безплатен билет за следващия домакински двубой на „червените“ на 25 септември срещу Етър от 21:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Задължително условие е изтегленият победител от томболата да е на стадиона за двубоя с Монтана със своя нов шал, за да получи лично наградата си.

Включете се в кампанията ни „Ела с шал на мача“!

Очакват ви още изненади!", пишат червените на своя официален сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички