Футболни разбойници триумфираха в 5-ия квалификационен турнир от "Проект 2020"

Футболни разбойници триумфираха в 5-ия квалификационен турнир от "Проект 2020"

Българска Асоциация Мини Футбол реализира успешно петия квалификационен турнир от "Проект 2020" в гр. Червен бряг, за популяризирането на масовия футбол в България, в партньорство с Български футболен съюз и Национално сдружение на общините в Република България.

Футболни разбойници спечелиха трофея, след победа на финала с 1:0 над Хлапетата. На трето място завърши селекцията на Адреналин. Най-добър вратар стана Добрин Василев, най-техничен състезател Момчил Стоянов, голмайстор Иван Хинов. За звезда на турнира бе определен Светлин Петров, който грабна фланелката на Националния отбор на България, подсигурена от Български футболен съюз. Наградите в турнира бяха връчени от кмета на общината д-р Цветан Костадинов, главния координатор на БАМФ Димитър Николов и легендата на българския футбол Пламен Гетов.

БАМФ и БФС изказват благодарност към кмета на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов за професионалното и коректно отношение в съвместната ни работа.

"Проект 2020" продължава с пълна сила, предстоят последните два квалификационни турнира в Плевен и Ловеч. Всички отбори спечелили квоти ще вземат участие във финалния турнир в София на базата на БФС в кв. Бояна. Големият шампион ще получи голямата награда - пътуване в чужбина за двубой на живо от европейските първенства по футбол.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти