Стойне Манолов: Не е невъзможно Ната да премине в Левски

Стойне Манолов: Не е невъзможно Ната да премине в Левски

Босът на Царско село Стойне Манолов е на мнение, че "царете" имат всички шансове, за да постигнат положителен резултат при гостуването си на Левски през уикенда. Също така той говори и за евентуалния трансфер на Уесли Ната на "Герена".

"Смятам, че имаме нашите шансове срещу Левски. Мисля, че отборът ни ще отиде на "Герена" с мисълта, че може да вземе някакви точки. Имайки предвид моментното състояние на Левски, имаме своите шансове. Победата е крайно необходима за Левски във всяко едно отношение. Ще направят всичко възможно да спечелят. Ако успеем да се противопоставим и измъкнем някоя точка, ще е много добре. При всички положения щеше да е чудесно да имаме пълен актив от точки. Поздравявам Монтана за начина, по който играха срещу нас и стигнаха до равенство. Чакаме Антуи да се върне при нас. Други не чакаме. Отборът ни е окомпелктован. Ако Ната остане при нас, няма да търсим нови играчи", каза Манолов за "Дспорт".
"Трансферът на Ната към Левски все още е отворен. Не е невъзможно той да премине там. Бяхме се разбрали, че към 1 септември евентуално може да се случат нещата, ако нямаме оферта от чужбина. По принцип имаме разговори с Левски и параметрите са ясни. Ако всичко няма оферта към него от друг тим, е възможно той да премине там. Ната ще играе срещу Левски в неделя. Смятам, че ще покаже това, което може. Всичко ще се реши на терена. Имам отлични отношения с Наско Сираков и Тити Папазов, но това няма никакво значение за футболната среща. Ако можем да ги победим, ще ги победим", обясни той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти