Ботев (Пд) подкрепи дарителска кампания в помощ на Ангел

Ботев (Пд) подкрепи дарителска кампания в помощ на Ангел
Отборът на Ботев (Пловдив) подкрепи дарителската кампания за Ангел 
от град Пловдив, който 
е изправен пред тежка битка за живота си срещу рака! Ангел е сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца. В края на месец юли, щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскват с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

"Здравейте, хора с добри сърца! Не съм очаквала, че ще се наложи някога да пиша следващите редове, за да се обърна спешно за помощ към вас, но съдбата ни поставя неочаквани препятствия.

Един от най-прекрасните хора, които познавам, е изправен пред тежка битка за живота си срещу рака! Ангел е от град Пловдив – сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца. В края на месец юли, щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

Лечението му започна веднага, а всички близки и приятели на Ангел преживяваме огромен шок. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и изведнъж го връхлита това коварно заболяване. Всички знаем, че не сме застраховани, но сякаш живеем с мисълта, че “на нас и близките ни не може да се случи"... Затова обаче сме хора, за да си помагаме в тежки ситуации.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури, са огромни и непосилни за едно нормално семейство. Тепърва очакваме оферти от две болници в Германия, като веднага щом имаме точна сума ще я споделим с вас в кампанията. За съжаление, нямаме надежда, че тя ще е по-малка от заявената в момента.

Това е причината да се обърнем с надежда към всички хора с добри сърца.

Вярвам, че ще откликнете и ще се включите в сбъдването на най-съкровената ни мечта – тази за здраве и бъдеще на един достоен млад мъж. Вярвам, че ЗАЕДНО ще успеем да се справим и да му помогнем да се пребори за своя живот, за да се грижи за прекрасното си семейство.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички