Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Фенове на Спартак (Пд) поискаха оставки

Фенове на Спартак (Пд) поискаха оставки

Официалната фенска страница на Спартак (Пловдив) във Фейсбук излезе с доста остро обръщение към собственика на клуба Динко Миленчев. Привържениците на "гладиаторите" призоваха за драстични промени в клуба и задължителни оставки на двама от шефовете - Крум Георгиев и Тодор Симеонов.

"Господин Миленчев, благодарим Ви за възраждането на нашия любим клуб, благодарим за нещата, които бяха направени и ще се направят, най-вече за нов и така чакан стадион "Тодор Диев“. Но има едно НО, огледайте са хубаво около Вас, какви хора са в близкото Ви обкръжение в клуба на високи постове!

Крум Георгиев – въпросното лице явно се е изявявал като цар и е свикнал да реже глави и да му се върви по гайдата на село, но тук не е познал къде се намира в момента. Спартак е име, ако още някой не го е разбрал, ще го разбере. Въпросното лице с действията си не помага и с грам на клуба, а само вреди. В школата с него и още един индивид, за който също ще стане дума, не се работи професионално и от това страдат децата. Може още много да се говори, но ще спрем дотук.

Тодор Симеонов – този човек да не би да е пожизнен в клуба? Той, заедно с предишния собственик, бяха главните виновници Спартак да бъде заличен от футболната карта за две години и то само три дни преди да започне шампионатът във В група тогава. Няма как да се гради нещо и отборът да върви напред с такива хора, за които е доказано, че само вредят. Има една приказка: Със стари …… нов бардак не се прави.

Всички виждат, че на Учиков му се бъркат, друг е въпросът дали изобщо е правилният треньор към момента, за окръжните ставаше, но… Та в тима е наложено и връзкарството, за жалост както и на много места в България. Примери: синовете на въпросните двама, ха, очудващо, нали?! Кирил Георгиев на Крум и Мартин Симеонов на Тодор. Но ние като привърженици гледаме и обективно на нещата. Кико Георгиев е най-добрият играч на Спартак в момента и е голмайстор, това се вижда и с просто око, а и цифрите говорят.

За Мартин Симеонов е друга работата. Нямаме нищо лично спрямо момчето, сигурно е добро момче, но не става към момента за първия отбор, шанс му е даван вече две години, всички гледаме. Понякога вкарва да, в някоя контрола, но в повечето случаи, когато играе, отборът сякаш започва с човек по-малко, такъв беше и случаят в последния срамен мач с Гигант. Почти не знаеше къде се намира и повече пречеше. То целият отбор игра слабо, но тук говорим за връзкарството по принцип.

Да разчиташ на него при наличие на други юноши Давор и Гиров някак не е честно, нали? Момчето няма обаче никаква вина, баща му сякаш гледа да си избие някакви болни амбиции чрез него. Крум и Симеонов…“винаги двама, винаги…“ Колко спартаклии и добри млади момчета си отидоха заради тях, правят сметки на дребно, нямаме нужда от такива. В Спартак трябва да играят само заслужилите млади момчета, все пак имаме вече и втори отбор.

Та, господин Миленчев, хубаво се огледайте около Вас. На Спартак му трябват спартаклии, това е институция. Може вече да нямаме голямата фенска маса, която е имал Спартак около 60-те години, но отборът е много важен за нас и голяма част от пловдивчани и не само. Ако ние имахме масата на съгражданите от Локо и Ботев, досега тези личности щяха да бъдат изметени. Тук разчитаме на съвест, може те да имат съвест, нека да се махнат, ако ли пък не, махнете ги Вие.

Ние вярваме във Вас и се надяваме да видим скоро Спартак при професионалистите и най-вече нов стадион "Тодор Диев“, мечта на всеки спартаклия. Успех г-н Миленчев, ние сме с Вас, но с правилните хора! ПФК Спартак - Професионален футболен клуб Спартак, нека се действа професионално дори и при аматьорите, за да излезем бързо от това блато".

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички